• BESTILL BORD NÅ!

  ÅPNINGSTIDER

  TIRSDAG-LØRDAG
  18:00- 22:00 (01:30)


  Vinbaren & Mafiabordet
  Leies ut til private selskaper og møter.
  Telefon
  +47 51 86 41 58

   

  LUNCH, MØTER, KONFERANSER OG CATERING PÅ FORESPØRSEL!

 • EN SKIKKELIG JULEGAVE Å GI BORT !

  Piemonte Vinfest på Gaffel & Karaffel

  I Festsalen på Gaffel og Karaffel kl. 19.00 – Onsdag 27, Torsdag 28 og Fredag 29 mars

  KONGEN AV PASTA

  Maurizio Albarello fra Trattoria Antica-Torre i Barbaresco er gjestekokk på vår vinfest onsdag 27 -29 mars . Her vil han servere oss en klassisk 6 retters Piemontese meny med antipasti, hjemmelaget pasta ,oster & dessert.

 • EKTE JULEBORD

  TRADISJONSRIKT ELLER UTRADISJONELLT?

   

  De fleste bedrifter med respekt for sine ansatte arrangerer Julebord eller en sammenkomst før jul. Uansett budsjett kan vi sikkert lage et eget opplegg for din bedrift. Ribbe og Pinnekjøttet er fra Rogaland, og er laget på tradisjonsrikt måte, akkurat slik det skal være. Vil dere ha Julebordet avskjermet fra andre, har vi egne rom i alle størrelser.

  Vi tilbyr også Julebord som lunch og Catering på forespørsel. Ta kontakt, så ordner vi resten.

   

  SKIKKELIG LUTEFISK

  MED ALT SOM HØRER TIL

   

  Når Lutefisken først skal nytes skal det være skikkelig.

  Fisk av beste kvalitet levert fra Brødrene Berg i Lofoten.

  Tradisjonsrikt tilbehør i alle varianter, og selvfølgelig servert minst 2 ganger. Med god drikke til, akkurat som du forventer og forhåpentligvis litt til.

  Vi har private lokaler i alle etasjer for de høylytte, og intime bord i restauranten for de som vil være sosial med andre.

  Sesongstart fra 9 oktober, hjertelig velkommen!

   

  VI BYGGER HELT NY RESTAURANT

  ÅPNER FREDAG 25 JANUAR 2019

   

   

  Vi har nå bokstavlig talt holdt koken i over 18 år, og ønsker med dette å være enda mer tilgjengelig for våre gjester. Vi beholder vårt gode navn og rykte for hele huset, men siden restauranten blir helt ny, med nytt interiør, ny meny og nye løsninger skifter vi like godt ut navnet også!

  Navnet kommer fra vår kjøkkensjef Jonnie Nyberg, og vår soussjef Nick Horner. De har begge jobbet hos oss i 7 år, og får nå endelig sjansen til å lansere sine egne signatur retter i full skala. Vi vil tilby enda flere små retter for de som bare ønsker en smakebit, og selvfølgelig store menyer til de som ønsker en helaften. Vi vil også tilby en dagens meny.

  Vi bygger også en egen bar i lokalet for enklere og raskere servering. Restauranten slik den er idag har sin siste åpningsdag Lørdag 22 Desember.

  Vi gleder oss!

   

   

  TORGEIR BRYGE ØDEGÅRDEN

  STAND UP FORESTILLING:

  GENERASJON PRESTASJON

   

   

  Vi lever i et prestasjonssamfunn, og det er ikke bare dagens ungdom som får merke dette på kroppen. På sosiale medier ser vi hva alle lykkes

  med, men der vi mislykkes står vi ofte like alene som før. I standupshowet GENERASJON PRESTASJON gir Torgeir Bryge Ødegården et

  humoristisk blikk på vår streben etter å være den beste utgaven av oss selv, for ikke å snakke om hindringene vi møter på veien. Et

  utdrag av showet ble kåret til morsomste innslag i humorkonkurransen under Norsk revyfestival 2017, og forestillingen har solgt ut i både Oslo, Trondheim og Lillehammer.

   

  Torgeir Bryge Ødegården er en gjenganger på Standup Trondheims scener. Han har også gjort en rekke klubbkvelder andre steder i landet. I 2013 og 2015 satt han dessuten i forfatterkollegiet for den tradisjonsrike UKErevyen i Trondheim. Med sin erfaring som fysikkstudent, ungdomsskolelærer og ingeniør i Equinor leverer han en fornøyelig aften om generasjoner og prestasjoner, som du garantert vil komme styrket ut av.

   

 • Unike selskapslokaler og fantastiske smaker

  MAFIABORDET

  PRIVAT MIDDAG ELLER VINSMAKING?

  Utenfor Vinkjelleren i Vinbaren har vi et ekte Mafiabord med plass til inntil 18 gjester. Her kan vi servere menyer etter ønske, og dere er avskjermet for andre gjester.

  Det er også en skjerm for fremvisning i rommet, så dette er perfekt for uformelle møter også!

   

  FESTSALEN MED SCENE & BAR

  ​Store arrangement & presentasjoner

  Komplett utstyrt Festsal med egen scene, lydanlegg, profesjonelle skjermer og lysrigg.

  Dette er salen for de store anledningene eller de viktige presentasjonene. Bryllup, Kick Off, Kundefester og runde dager.

  FANTASTISKE SMAKER

  KJØKKENSJEF G&K JONNIE NYBERG

  Er du mest glad i kjøtt, fisk eller vegansk? Uansett hva du bestiller skal du få førsteklasses råvarer, tilberedt slik at du aldri vil være i tvil om at du valgte den perfekte retten.

  Vi tilpasser oss dine ønsker, og innenfor ditt budsjett.

   

 • Bestill bord

  For større gruppebestillinger, kontakt oss på Tel: (+47) 51 86 41 58 | E-Post: booking@gaffelogkaraffel.no